Mistä kaikki alkoi?

Moikka,

Ajattelin hieman avartaa mistä kaikki alkoivat.

Se oli muistaakseni 2012 Iltalehden iltatyttö kuvaukset Helsingissä, jossa minua kuvasi mahtava Kari Pekonen. Iltatyttö on nyt lopetettu; http://www.iltalehti.fi/viihde/2015042419573226_vi.shtml

Asuin tuolloin Järvenpäässä, kun ajattelin että voisi kokeilla miltä tuntuu olla kuvattavana, hyväksytäänkö mut tällaisena kun olen vai olenko rupikonna ja kaikki menee pieleen. Paljon sain kehuja siitä kuinka hyviä kuvista tuli, joten ajattelin että tää onkin hyvä juttu ja ehkä saankin tästä mulle harrastuksen ja siitä kaikki sitten alkoi.

En vielä sillon tiennyt somemaailmasta niin paljoa, en tiennyt että on olemassa esimerkiksi facebookissa ryhmä missä kuvaajat hakevat malleja heidän tietynlaisiin projekteihin, niin päätinkin sitten hakea 7päivän lehteen Tähtitytöksi.

Sen jälkeen olin Johanna Loirin järjestämissä Fitness Cover Girl kilpailuissa ja paras sijoitus oli Semifinaalin. Tässä linkki lyhyeen haastatteluun; https://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/274611-fitness-cover-girl-semifinalisti-laura-heikkouteni-on-suklaa

Kuvia Fitness cover Girl kilpailuista –

Tämän jälkeen hain Martina Aitolehden järjestämään Miss Helsinki kilpailuun ja sijoituin semifinaaliin saakka. Se kilapilu oli lyhyt ja ytimekäs, tottakai mun tatuoinnit rajoittaa jokaisessa niin paljon.

 

Siinäpä pienimuotoinen kertomus siitä, mistä tosiaan kaikki alkoi. Vaikka vieläkin mietin mikä on se mun juttu, niin silti en vaihtaisi päivääkään näitä kaikkia kokemuksia mihinkään. On ollut erittäin mukavaa tutustua uusiin hienoihin ihmisiin ja olla vieläkin heidän kanssa tekemisissä. Lisää seuraavista haasteista seuraavassa kirjotuksessa.

Pelkkää lovee <3

LAURA

Mistä kaikki alkoi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *